Recommendations


Do you also want tutoring lessons from Statistics Tilburg? Please contact me. I will make you pass your exam or finish your thesis. Furthermore my lessons are statistically effective!


Ton is a fantastic and knowledgeable tutor. He was patient and made sure I understood the foundation of every statistical test so that I could apply that approach to my exam and assignments questions. He is very friendly and easy to work with. If it weren’t for Ton I would have not passed my statistics course. I would highly recommend him for anyone at any level.

Two weeks before the midterm. I had no idea about Statistics 2 course, how to solve exercises and how to use SPSS. If it wasn’t Ton, I wouldn’t pass the course. Even if to put aside his skill of explaining complex things in simple words, he definitely has a talent in recognizing the problem and suggesting the most efficient way to cover only topics needed. Again: Dankjewel, Ton!

Kids
Hello, I am Sean, 7 years old and my sister Alicia is 6 years old. Since October 2014 we follow the English conversation class with our favorit tutor, Mr. Ton. We speak English fluently an come weekly to Mr. Ton’s house to learn even more. We talk, play, sing, read and learn in English. Mr. Ton teaches us a lot of new English words. He can get along very well with young children like us. It’s a lot of fun to learn English with Mr. Ton 🙂 .

Cheers,
Sean & Alicia

Tsvetelina Photo Review

 

Having lessons with Ton from “Bijles in Tilburg” helped me a lot to improve not only my grade in Statistics but also my critical thinking and logic. On my exam I got a grade of 8.9 (which I didn’t even think it is possible) thanks to Ton who teaches in a way easy to understand and assimilate the content and to find connection and logic within the given question. Behind every difficult explanation and/or task stands a plain and straightforward way of dealing with the problem, which Ton provides you with!

Robbin van der HamsvoordZelf zit ik in mijn laatste jaar van het vwo op het Mill Hill College. Ik heb een druk programma en Ton is erg flexibel. In het weekend is het ook mogelijk om bijles te krijgen, dit is voor mij erg fijn. Hij kan mij goed helpen met wiskunde en weet altijd waar het over gaat, dit komt omdat hij les geeft op verschillende niveaus. Ik heb nu sinds een paar maanden bij Ton bijles en mijn laatste cijfer voor wiskunde was een 7,0! Bedankt Ton, je hebt me erg geholpen! Ik ben zeker tevreden en kan deze bijles in Tilburg aan iedereen aanraden.

Vanaf het begin was al duidelijk dat statistiek het grootste struikelblok vormde van de pre-master. Na de eerste zware lectures kregen we gelukkig Ton als bijles leraar toegewezen. Hij weet de stof in hapklare vorm aan te bieden met leuke voorbeelden. De lectures van Gert heb ik nooit begrepen, maar dankzij Ton het vak met een 8(!?) afgesloten! Thanks!

Met zijn tweeën hier bijles gehad voor statistiek nadat dit het eerste jaar niet gelukt was. Nu het vak allebei gehaald met een gemiddelde van boven de 8! Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede uitleg en tot volgend jaar met statistiek 2.

Ik heb afgelopen semester bij Ton bijlessen statistiek 2 gevolgd. Ik heb hier veel van opgestoken, vooral aangezien ik naar geen enkel college was gegaan omdat ik rond die tijd aan het sporten was. Dankzij de bijles van Ton heb ik het vak makkelijk afgerond terwijl ik niet naar colleges ben geweest.

Ton kan goed uitleggen, maar hij probeert je zelf ook aan het denken te zetten. Dankzij de uitleg kon ik zelf aan de slag met opgaven en als ik een vraag had kon ik hem altijd een bericht sturen en dan kreeg ik binnen een paar uur een duidelijk antwoord.

Ton is dus zeer hulpzaam en hij legt duidelijk uit, dus mocht je vragen of probleem met statistiek of een ander vak hebben, dan zou ik zeker contact met hem opnemen

foto 1Hoi Ton,

Bedankt voor alle hulp, zonder jou bijles was die voldoende er waarschijnlijk niet gekomen!

Groetjes Eline

Ik vind statistiek erg moeilijk en hierdoor ben ik bijlessen gaan nemen bij Ton.
MTO-C is een van de moeilijkste statistiek vakken, waar ik zelf niet veel vertrouwen in had.
Doordat ik de leerstof samen met Ton stap voor stap heb door genomen en hier ook zelf mee ben gaan oefenen, vond ik het niet meer zo moeilijk als voorheen.
Door de goede uitleg van Ton begrijp ik het een stuk beter en kan ik met meer vertrouwen mijn tentamens maken.

Ton,

Je bent mijn held!!

Het cijfer 1,2 is wat de docent in 7 weken voor elkaar krijgt. Een paar uurtjes bijles van jou geeft als resultaat een 6…

Thx.

Groeten Rens

foto 4
Ik ervaar de bijlessen bij Ton als zeer nuttig, omdat hij op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleg kan geven over onderwerpen die voor mij nog meer aandacht nodig hebben. Zijn sterke kant is dat hij sommen/vraagstukken goed inzichtelijk kan maken door ze uit te tekenen. En tot slot vind ik het prettig dat hij net zo lang blijft herhalen tot het duidelijk voor me is en dat hij daaronder geduldig blijft.

Deze statistiek vakken leken me onmogelijk on nog in mijn hoofd te stampen in de week voor mijn tentamen. Met hulp van Ton en een aantal uurtjes is het me toch nog gelukt!

Merci & groetjes,

Nina

Het afgelopen blok had ik bijles nodig voor mijn opleiding Anesthesie. Ton heeft me alle colleges van natuurkunde, scheikunde en stralingsfysica op zijn manier uitgelegd. Ineens kon ik het wel begrijpen. Hij is geduldig en checkt door middel van vragen of ik het snap. Ik heb mijn toets met een goede voldoende behaald. Gezien de fijne ervaring heb ik voor het volgende blok wederom mijn bijlessen bij BijlesinTilburg geboekt.

De afgelopen 2 maanden heb ik bijles gehad van Ton, hoewel ik mijn eindcijfers nog niet heb was dit naar volle tevredenheid.

Ton was flexibel wat betreft de tijdstippen wat erg prettig was voor mij. Toen ik met lessen begon had ik een dramatisch basisniveau, ik had het maken van de statistiek toetsen uitgesteld tot het echt niet meer kon wachten.

Met Ton ben ik stap voor stap steeds wat beter geworden, het was erg effectief.

De manier van lesgeven was informeel, wat ik prettig vond. Wat de manier van lesgeven betreft merkte ik dat dit het beste gaat als je concrete vragen hebt, deze worden zonder problemen duidelijk gemaakt. Maar ook een vraag als ‘vertel eens iets over hoofdstuk 9’ kreeg een antwoord waar ik iets aan had!

Yorick heeft bijles genomen voor de vakken Statistiek 1 en 2 (Universiteit van Tilburg) . Tijdens zijn studie heeft hij deze vakken steeds voor zich uitgeschoven.  Gezien dit zijn laatste Bachelor vakken waren moest hij ze nu halen. Vanaf begin mei is hij hiermee begonnen door 2 a 3 lessen in de week te volgen. In 1,5 maand tijd is alle relevante stof  uitgelegd. Hierna heeft hij met vol vertrouwen de tentamens Statistiek 1 en Statistiek 2 kunnen maken.

Merein VerhagenDe afgelopen anderhalve maand heb ik bijles gevolgd bij Ton. Het waren bijlessen statistiek en spss, de vakken waar ik erg veel moeite mee had.  Ik had deze toets tevergeefs al een paar keer gemaakt maar niet gehaald. Aangezien ik momenteel aan het afstuderen ben was dit voor mij de laatste kans om deze vakken te halen zonder studievertraging op te lopen. En ik heb het gehaald, met een hoog cijfer!

Ton geeft op een rustige en duidelijke manier les, en laat je zelf ook nadenken en zet je aan het werk.
Tevens rekent hij ook een zeer ‘studentvriendelijk’ tarief.  Al met al een erg behulpzame bijles docent die ik je dan ook zeker aanbeveel.