Pianoles


Mijn passie is het maken van piano muziek. Daarom speel ik piano en gitaar in Amsterdam. En wat is er mooier dat over te brengen op anderen? Neem daarom eens een vrijblijvende pianoles, en zie of piano spelen ook iets voor jou is :) Pianolessen gaan per half uur en kosten 12,50.


 

Pianoles voor kinderen in Amsterdam

Bent u opzoek naar pianoles in Amsterdam? Dan bent u bij Piano (bij) les in Amsterdam op het juiste adres :). Zelf speel ik vanaf mijn 4de piano en heb een passie voor lesgeven. Daarnaast vinden kinderen mij leuk. Zelf heb ik twee jaar entertainment werk gedaan in hotels en hier de hoogste beoordeling gekregen (van alle hotels in de regio). En voor kinderen geld, zonder plezier geen resultaat! Neemt contact op voor meer informatie!

Pianoles voor jongeren in Amsterdam

Bent u opzoek naar pianoles in Amsterdam voor uw tiener? Zelf geef ik met veel plezier pianoles aan middelbare school leerlingen 🙂

Pianoles voor volwassenen in Amsterdam

U wilt als (jong) volwassene pianoles? Dan bent u bij bijles in Amsterdam ook op het juiste adres :).

Pianoles voor beginners in Amsterdam

Wil je net beginnen met pianoles? Dat is helemaal perfect! Mijn passie ligt bij het snel aanleren van de eerste vaardigheden en deze zo leuk mogelijk te maken. Neem dus snel contact op!

Pianoles voor half gevorderden in Amsterdam

Je wil graag piano les in Amsterdam en je kan al een beetje spelen? Helemaal perfect! Neem je nummers mee en we gaan er gelijk tegenaan!

Pianoles voor gevorderden in Amsterdam

Ben je al echt gevorderd? Denk dan eens na over de vooropleiding conservatorium. Elk weekend gratis pianoles 🙂 Heb ik zelf ook gedaan 😉